Προώθηση Ιστοσελίδας & eShop

Η προβολή της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο είναι το Α και το Ω στην επίτευξη του ενός και μοναδικού στόχου που σίγουρα έχετε και αυτό είναι η επιτυχία. Σίγουρα θα έχετε διαβάσει και ακούσει πολλά επί του θέματος. Σας γράφω μετά βεβαιότητος, ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά, αν θέλετε να πετύχετε.

Εάν έχετε eshop, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φτιάξουμε ένα φιλικό SEO για τις μηχανές αναζήτησης, να βάλουμε σωστές πληροφορίες προϊόντων, να είστε ανταγωνιστικοί στις τιμές κάποιων προϊόντων (ούτως ώστε να φέρουμε τον πελάτη στο κατάστημα) και τέλος να κάνουμε συνεργασία με μια ή δύο υπηρεσίες προώθησης (όπως π.χ skroutz, bestprice). Η διαφήμιση επί πληρωμή (πχ google, youtube, facebook), έρχεται σε δεύτερο βαθμό, μετά την επιτυχία του αρχικού τζίρου της επιχείρησής σας.

Το διαδίκτυο έχει <<γεμίσει>> από πολλά υποσχόμενα άρθρα περί “σίγουρης” επιτυχίας με διάφορες μεθόδους οι οποίες φέρνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μέσα σε λίγο καιρό. Φυσικά και είναι Fake news, φυσικά και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο σκοπός μας (εγώ και η ομάδα μου) είναι να μοιραστούμε την εμπειρία μας με εσάς και να εξασφαλίσουμε επιτυχία επί του πρακτέου άμεσα.

Μερικές από τις μεθόδους που θα σας προτείνουμε ,εάν και εφόσον έρθουμε σε επικοινωνία ,είναι: Βελτιστοποίηση SEO (λέξεις κλειδιά, περιγραφές κ.α.), Σύνδεση με Skroutz.gr για eshop, Ενσωμάτωση & αυτοματοποίηση με τα κοινωνικά δίκτυα κ.α.

Πατήστε εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας: https://nicolaslagios.com/επικοινωνία/